Business

Brand los! Podcast out now.

Stiekem stond ‘ie al een week of twee klaar in de verschillende apps. Maar nu, ter ere van mijn 34e verjaardag, werd het tijd voor een behoorlijke lancering! Met trots, een glas bubbels en een stuk taart in de hand presenteer ik u:

Drie afleveringen staan al voor je klaar, en vanaf nu volgt wekelijks een kakelverse. Elke vrijdagmiddag, rond borreltijd online. Met tips, tricks en inspiratie op het gebied van copy, content en creativiteit. Bite size. Lekker bij een pilsje. Om in het weekend een beetje te laten marineren en om je week vervolgens vlammend en smakelijk mee te beginnen.

Check ‘m via je favo podcastkanalen, zoals bijvoorbeeld:
iTunes
Spotify

Via host Acast luisteren kan ook. Via deze link.

Heel veel luisterplezier!
En vind je ’t wat?
Dan is abonneren of een kleine review superlief.