MAAK wat je wilt maken &
RAAK wie je wilt raken.

podcast mic

Je hebt een geniaal idee. Een nieuw bedrijf, een nieuwe dienst of een nieuw product. Jij voelt tot in je vezels hoe waardevol dit is voor heel veel mensen. Dus is het tijd. Tijd dat je van je laat horen en je hand uitsteekt naar jouw mensen, zodat zij hem kunnen pakken. Zij klant worden, of je movement joinen.

Krachtige, unieke en écht eigen content zorgt ervoor dat dat gebeurt. Raakt jouw mensen recht in het hart. Krijgt ze in beweging. En hoe heerlijk zou het zijn als je dat helemaal op JOUW manier kon doen? In JOUW woorden. Zonder regels. Zonder trucjes. Zonder ingewikkelde marketingshit. Vanuit plezier en ontspanning. Vrij.

Als je dit leest en denkt JA! DAT WIL IK! Scroll dan vooral nog even verder.

Want dat kan gewoon. Jij kunt:

▲ Als geen ander helder verwoorden wie je bent, wat je doet en wat je komt brengen
De kern – jouw boodschap – grijpen en ‘m steeds weer anders, verrassend verpakken
Verhalen vertellen waarbij de ander aan je lippen hangt
Precies de mensen bereiken met wie jij het liefst wilt werken
Moeiteloos en met plezier creëren. Met jouw eigen stijl
Je creativiteit volgen en die volledig de vrije loop laten

Ook als jij nu denkt:

△ Ik ben helemaal niet creatief
Ik heb geen verstand van marketing
△ Hoe dan?! Ik doe nu soms wel 1,5 uur over één social media post

Ik heb dan weer 1000 ideeën, en dan weer niks
Alles wat ik opschrijf voelt wollig of warrig
Ik verzand steeds weer in een algemeen verhaal
Hoe uniek is het nou écht wie ik ben of wat ik doe?
Ik vind content maken vooral tijdrovend en lastig

You’re not alone

Ik hoor het regelmatig van mijn klanten. Stuk voor stuk te gekke ondernemers, met een nog veel beter verhaal. Een missie om echt iets te betekenen voor een ander, of iets te veranderen in de wereld. En toch vinden ze het lastig om het helder te verwoorden. Om echt out there en onderscheidend te zijn. Dus doen ze het maar niet. Of af en toe een beetje.

Omdat ze denken dat ze eerst hun verhaal op orde moeten hebben. Eerst moeten weten hoe ze een goede blog of social post schrijven. Eerst nog even met iemand moeten overleggen. Of er zelf nog een nachtje over moeten slapen.

Steeds vaker dacht ik: dat is gek. Dan ga je ondernemen voor de vrijheid, en dan ervaar je die totaal niet in je copy en in je content. Ben je razend enthousiast over wat je doet in je bedrijf, sijpelt al die energie eruit, op het moment suprême. Dat je het met anderen mag delen…

Dat kan héél anders!

Weet ik inmiddels uit eigen ervaring. Ik zie het bij mijn klanten, maar ik heb het ook zelf ervaren in mijn business. Toen ik de regels die er (on)gemerkt in waren geslopen, alle tips en trucs die ik ooit leerde en mijn eigen mindfucks wat meer los durfde te laten, ging het opeens stromen als een malle. Rolde de ene post na de andere uit mijn pen. Begon ik zomaar ineens een podcast. Bleven de ideeën maar komen. En kwamen ineens precies die volgers en klanten op mijn pad die bij mij en mijn business passen. 

De sleutel
En toen wist ik. Dit is het. Dit is de sleutel. Ont-regelen moeten we. Die te krappe jas uittrekken en weer gaan voelen hoe vrij we zijn. Lol trappen. Ervaren wat voor creativiteit er in je zit. En wat voor mooie verhalen. Want de enige reden dat we dat niet van je zien op dit moment, en we niet massaal aan jouw lippen hangen, ben jij zelf. 

En oh boy, als we die luiken van jou opengooien. Die fles ontkurken. Wat ontstaat er dan? Dan kan het toch niet anders dan super powerful zijn?! Gemakkelijk, relaxed en écht eigen? Dus bedacht ik iets vets…

Het BRAND LOS! programma

In navolging van mijn gelijknamige podcast. Same vibe, same filosofie, met daar bovenop zo veel meer goodness. In 3 maanden halen we alles uit jou, wat uit jou mag komen. Al je verhalen, woorden, je eigen stijl, je eigen creatiekracht. 

Zodat je na die drie maanden niet meer anders kúnt dan van je laten horen. Content maken. Je message delen. Stilte is gewoon geen optie meer. Omdat je vuur te hard is opgepookt en je er teveel plezier in hebt gekregen. Dat is mijn belofte aan jou.

Meer weten? Lees dan nog even verder. Meteen verder praten? Get in touch via de button hieronder!

Dit is hét programma waarmee je:

🔥 Definitief je eigen geluid vindt en het ook daadwerkelijk gaat gebruiken
🔥 Je boodschap zo helder en stevig neerzet dat niets je nog aan het wankelen brengt
🔥 Ontdekt hoe creatief je écht bent en de maker in jezelf once and for all omarmt
🔥 Een bron aan inspiratie aanboort, waar geen deksel meer op te krijgen is
🔥 Zoveel plezier krijgt in content creatie, dat je er ineens uren per week voor vrij maakt
🔥 Zo moeiteloos en snel leert maken, dat je altijd een voorraad op de plank hebt
🔥Content leert maken die niet alleen waardevol is, maar die recht in het hart raakt
🔥 Het 100% uit jezelf haalt. Kun je NU aan de slag, maar ook straks als jij je weer verder ontwikkeld hebt met je business.
🔥 Je over een tijdje afvraagt, hoe je het ooit anders hebt kunnen doen

business watskeburt copy strategie
Dolly Heuveling van Beek

Digna is zoveel meer dan een copywriter. Ze is iemand die de kern raakt, de brug slaat en het hart raakt. Met haar woorden. En zeker ook met haar persoonlijkheid.

Dolly Heuveling van Beek - www.dolly.nl

Anke Verbruggen

Als Digna je uitnodigt om te maken, dan ga je maken. Zo simpel is het. Ze helpt jou met haar no-nonsense, ‘natuurlijk kun jij dat ook!’ message uit om alle mitsen en maren even opzij te zetten. Om contact te maken met wat er op dit moment in jou leeft. En om juist dát naar buiten te brengen. Puur, rauw, poëtisch, grappig, schurend. Het mag allemaal bij Digna. Dat is zo lekker. Gewoon jezelf zijn. En van daaruit creëren.

Anke Verbruggen - www.mamamojo.nl

< PREV NEXT >

Wat kun je verwachten?

Drie maanden creatiefeest, online én offline, van eind februari t/m eind mei 2021
12 vurige weekmails – met inspiratie, opdrachten en (video)boodschappen van mij.
6 zinderende modules – van het kraakhelder krijgen van je message, tot het aanboren van jouw creatieve flow en het ultieme masterplan voor de tijd NA het programma.
6 waardevolle werkboeken – waar je zowel online als offline in kunt werken. Superhandig.
4
 exclusieve Open Mic Sessions (online Q&A’s) waarin je direct contact hebt met mij.
2 offline live-dagen om ongestoord aan je business te werken. Op een prachtige plek, middenin Haarlem: Tribe Hub
Een supportive, kleine groep van max. 6 ondernemers. Geen anonieme club dus, maar echt persoonlijke aandacht voor jou.

En dan heb ik nog niet eens de BRAND LOS! BONUSSEN genoemd

✚ Een hele speciale EXTRA livedag bij Claudia Lucardie van SoulRecipe. Een dag waarop we elkaar persoonlijk ontmoeten en we onze zintuigen en creativiteit op een hele bijzondere manier gaan prikkelen. (twv €1299)
✚ Een (online) CREATIVE CELEBRATION met de hele groep aan het einde van het programma (twv €299)
✚ Een exemplaar van het Brand los! Kladblok voor nog meer creatieve genialiteit (twv €29,99)
✚ Een set Content Cards die al je verhalen zo, HOP, uit je toveren (twv €39,99)
✚ Ennnnn: GASTOPTREDENS van mijn allerleukste ondernemersvrienden (twv €1799)

Voor het voorjaar van 2021 zijn dat

Anke Verbruggen

Oneindig potentieel. Heerlijke woorden als je het mij vraagt. Zeker als Anke ze uitspreekt. Ik ken maar weinig mensen die je zo kennis kunnen laten maken met alles wat er voor jou mogelijk is. Die je binnen no-time laten voelen en zien wat er écht in je zit. Ik ben dan ook dolblij dat ze part of the show is. Dat jij het zelf kunt ervaren. Want, wat nou als het allemaal wél kan en mag? Wat is er dan wel niet allemaal voor jou weggelegd? In je leven, in je business en in je copy & content?!

www.mamamojo.nl

Saakje Bakker

Al vanaf het moment dat ik Saakje leerde kennen wist ik: ik wil vaker met jou werken. Haar energie, ervaring en kennis zijn goud. Als spreekmoed specialist weet ze als geen ander hoe spannend het kan zijn om op te staan. Om naar voren te stappen om jouw verhaal te vertellen. Ze weet ook dat er voor iedereen een manier is, om het ondanks die spanning toch te doen. Vrij en onbevangen. Relaxed en zonder klotsoksels. En als je jezelf kunt zijn op een podium, dan kun je dat toch overal?

www.saakjebakker.nl

Dit krijg je, per module

1. Opvlammen

Jouw vuur laait zo hoog op, dat niet maken vervolgens geen optie meer is. Na deze module voel je je unieke waarde tot in je botten, zie je helderder dan ooit welke enorme impact jij maakt met je bedrijf en sta je in de startblokken om het te delen.

2. De kern raken

Je grijpt de kern van jouw message in deze module bij de lurven. Wat echt opvallende content schiet niet alle kanten uit, maar kent een heldere rode draad. Niet harder schreeuwen dus voortaan, maar harten raken met jouw impactvolle verhaal.

3. Harten raken

Voor wie doe je wat jij doet? Na deze module weet je dat precies. We gaan DIEP en DETAILED. Zodat je jouw mensen rechtstreeks in het hart weet te raken. Precies die mensen met wie jij het allerliefste wilt werken. Met wie werken niet als werken voelt.

4. Oneindige creativiteit

In deze module maak je kennis met hoe creatief je écht bent. Wat er gewoon zo uit je pen rolt met het juiste zetje. Met een kleine firestarter. Je krijgt tips en tools om altijd vanuit die creatieve flow te schrijven. Get ready, want jij bent niet meer te stoppen.

5. MAAK!

Met een opgepookt vuur, een kraakheldere message, een duidelijk publiek en een aangeboorde bron aan creativiteit gaan we nu echt maken wat jij wilt maken! Zodat jij in 2021 echt opvalt online. Met je geniale aanbod, bij precies jouw mensen.

6. Next level

De trein rijdt, jij bent duidelijk zichtbaar voor je mensen, en Brand los! komt bijna ten einde. Maar natuurlijk niet zonder masterplan voor de maanden na het programma. Zodat je blijft doen, gaan en delen. No matter the circumstances.

Over yours truly

Het moment dat mijn klanten zelf zien hoe geniaal het is wat ze te vertellen hebben. Hoeveel goud ze in handen hebben met hun bedrijf. En vanuit die power vervolgens meer gaan delen. Vette content maken. Losbranden. Met social posts. Weggevers. Boeken. Podcasts. Het maakt niet uit…

Als ik dat zie gebeuren, laait mijn vuur keihard op. Dat is waarom ik doe wat ik doe. Om jou als ondernemer kennis te laten maken met wat er echt in je zit. Om dat eruit te laten komen.

Dat vuur combineer ik met mijn jarenlange ervaring als communicatiespecialist en marketeer. In loondienst werkte ik voor diverse (internationale) bedrijven. En later, toen ik voor mezelf begon had ik de geweldige kans om als copywriter en contentcreator met een aantal succesvolle online ondernemers te werken. Denk aan Dolly Heuveling van Beek (bij wie ik ook een coachopleiding volgde), Wendy Kerssens en Daniëlle Leuvering.

Woorden, taal, tekst, verhalen. Ik leef ervoor. En jij binnenkort ook!

Ok, resumé

Meld jij je nu aan voor het BRAND LOS! programma, editie voorjaar 2021, krijg jij

▸ 12 weken lang alles – online & offline – om een creatiekanon te worden. Om voortaan echt unieke content te maken en echt op te vallen in je markt.
6 modules – waarin je niet alleen de ingrediënten verzamelt voor de allerbeste copy en content, maar ook echt gaat maken. Naar eigen recept. Vrij en op jouw EIGEN manier.
▸ 4
 online Q&A’s waarin jij jouw brandende vragen kwijt kunt en je direct toegang hebt tot mij.
2 live-dagen om in alle rust AAN je bedrijf te werken. 
Een supportive, kleine community van max 6 gedreven ondernemers. Direct en persoonlijk contact met elkaar en mij via o.a. Whatsapp.
▸ Voor een kleine € 2500 aan mega waardevolle bonussen.

Sijtske Deinum

Wat ben ik blij dat ik ‘ja’ zei tegen Brand los! Want na mijn ‘ja’ begon het direct te stromen en was er geen weg meer terug. Ik ben letterlijk losgebroken! Door Digna heb ik zo mijn waarde gevoeld en gezien. Dat is echt haar kracht. Zij ziet je potentie, je goud en waar je toe in staat bent. En met zachte kracht krijgt ze je in beweging!

Sijtske Deinum - Deelnemer Brand los! programma
Ghatiedja Khadje

Digna houdt je scherp om in actie te komen en geeft je tegelijkertijd de ruimte om het vanuit jezelf te laten komen. Als ik aan Digna en het Brand Los programma denk, was dit voor mij het meest waardevol. Mijn vertrouwen, lef en zekerheid is hierdoor enorm gegroeid. En ik ben los met mijn content!

Ghatiedja Khadje - Deelnemer Brand los! programma
< PREV NEXT >

BRAND LOS! is voor jou als jij

🔥 een grote missie hebt met je bedrijf. Je iets heel bijzonders komt brengen, waarmee je veel mensen kunt helpen.
🔥 écht op wilt vallen in jouw markt. Met jouw unieke geluid.
🔥 je kernachtig wilt kunnen vertellen over wie je bent en waar je voor staat met jouw bedrijf.
🔥 op zoek bent naar meer consistency en structuur in je copy en content.
🔥 je alleen nog maar de allerleukste klanten aan wilt trekken.
🔥 weet dat het NU tijd is om all-out zichtbaar te worden. Om je business naar dat volgende niveau te tillen.
🔥 de maker in jezelf wilt bevrijden, zodat je altijd TOPcontent hebt om te delen.
🔥 meer vrijheid, plezier en creativiteit in je business wilt ervaren.

Dus, wat zeg je ervan? 

Maak jij samen met mij van het voorjaar van 2021 een creatief seizoen om nooit te vergeten? Ik ben de slingers al aan het ophangen en super ready for you.  

Remember
Want onthoud: jij kan ons als geen ander boeien met jouw verhaal. Jouw droomklant bestaat en zit met smart op je te wachten. En wie je bent en wat je doet is heel erg uniek. Voegt iets toe in jouw markt, hoe vol die soms ook lijkt.

Alles wat je nodig hebt is jezelf
Jouw geluid. Jouw woorden. Jouw unieke manier.
Die zitten al in je en na drie maanden BRAND LOS! heb je dat niet alleen ervaren, maar ben je het ook gaan doen. Sterker nog: je bent niet meer te houden!

Bianca van der Horst

Door Digna ben ik compleet anders gaan kijken naar schrijven van teksten. Ik kon zelf behoorlijk vast gaan zitten in ‘hoe het hoort’. Maar ik had al snel door dat teksten juist inslaan als een bom als je een andere regel hanteert: schrijven vanuit je passie, je flow. En dat leert ze jou: zeggen wat je echt wilt zeggen. Daarmee groeit jouw zelfvertrouwen en trek je heel eenvoudig je (ideale) klanten aan. Echt een aanrader!

Bianca van der Horst - www.gebarenchallenge.nl
Christa Takens

Al tijden twijfelde ik over bepaalde keuzes die ik gemaakt had en door de vragen van Digna te beantwoorden kwamen de knelpunten aan het licht. En heb ik knopen doorgehakt. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Ik zit in de juiste FLOW nu. Of zoals Digna zegt: Je hebt dat veel te kleine jasje uit gedaan en mag nu gaan creëren vanuit dat waar jij plezier aan beleeft. Plezier hebben in wat je doet én schijt hebben aan de ‘regels’ ja dat is wat ik van Digna geleerd heb.’

Christa Takens - www.watchrisweet.nl
< PREV NEXT >

Why fit in, when you were born to stand out?

Ben je enthousiast en wil je je aanmelden? Of wil je toch wel graag nog even verder praten, omdat je nog met wat vragen zit? Of twijfelt?

Neem via deze button contact met me op. Dan maken we een persoonlijke belafspraak. Ik kijk ernaar uit om je te spreken!

De platforms, tools en techniek zullen in de toekomst veranderen. Maar het belang van kloppende content, een duidelijke, aantrekkelijke  stem en de menselijke behoefte aan écht contact niet. Investeer daar dus vandaag nog in en blijf succesvol, duurzaam bouwen aan jouw missie en bedrijf.

Veelgestelde vragen

  • Als je een vette YES voelt, maar het ook een spannende investering vindt: neem dan contact met me op. Dan praten we erover. Ik werk regelmatig met ondernemers die het spannend vinden, of het geld (nog) niet hebben. Dan onderzoeken we samen wat je nodig hebt om het toch te doen. Door je spanning aan te kijken, en/of heel concreet te sparren over een masterplan om het geld te manifesteren.
  • Houd rekening met in elk geval een dagdeel per week. Een uurtje of 4 dus. Maar in the end bepaal jij natuurlijk. Hoe meer tijd je vrij maakt, hoe meer je ook daadwerkelijk al tijdens het programma maakt en bereikt. Daarnaast wisselt het per week wat er op het programma staat. De weken met live dagen en/of Q&A’s zijn natuurlijk iets intensiever. In a very good way 🙂
  • De exacte planning volgt nog, maar het is in elke keer 4x een doordeweekse ochtend om 10u. De sessies duren 90 minuten. Mocht je meer willen weten of specifieke vragen over hebben, neem dan even contact met me op.
  • De eerste live-dag vindt plaats op donderdag 18 maart in Vijfhuizen. Het live ‘weekend’ op vrijdag 23 en zaterdag 24 april 2021 in Haarlem.
  • Uiteraard. Jouw gezond- en veiligheid staat voorop! Daar heb ik de locaties en het programma voor de live-dagen op uitgezocht. Het is mijn intentie om daar – als het ook maar een beetje kan – offline bij elkaar te komen met de groep. Mocht het onverhoopt zo zijn dat we langer in een strenge lockdown zitten, verplaatsen de dagen naar online. Dan ga ik terug naar de tekentafel om ervoor te zorgen dat de dagen in een nieuwe en creatieve vorm minstens zoveel impact hebben. Daar mag je op vertrouwen.
  • Nee, senioriteit ga ik je niet naar vragen. WEL naar commitment en drive. Ben jij serious about your business en de impact die je wilt maken? Is het nu definitief tijd om niet alleen uit die coulissen te stappen maar ook vol de spotlight te pakken? Ben jij fulltime ondernemer of sta je op het punt om die sprong te wagen? Feel very welcome!
  • No worries. Ik ook niet (altijd). Dus we zijn een groep. Er is die onderlinge support en uitwisseling. We zullen elkaar opzoeken. Tijd met elkaar doorbrengen. Maar er is ook alle ruimte voor jou en jouw behoeftes. Als je even wat meer op jezelf bent. En dan zijn we er weer gewoon als je even wilt leunen op de energie en steun van de groep. Of als je iets met ons wilt vieren. It’s all good!
  • Snap ik. Daarmee kun je behoorlijk wat tijd vrijspelen voor jezelf. Goeie move dus! En wil je ‘m ook nog eens heel soepel maken, dan is dit programma ook interessant voor je. Want hoe beter jij weet wat je wilt en wat je belangrijk vindt, welke vibe er in je content moet zitten en wat je kernboodschap is, hoe makkelijker uitbesteden wordt. Je kunt je copywriter dan met gemak briefen. Veel grotere kans dus dat je copy en content aangeleverd krijgt waar je 100% happy mee bent.
  • Contact opnemen met mij! Dan praat ik graag met je verder. Ik ga je niet proberen te overtuigen, maar zo’n persoonlijk gesprek geeft wel vaak de helderheid die je nodig hebt om een goede beslissing te nemen. Om volmondig ja te zeggen. Of compleet overtuigd nee. Allebei helemaal goed.