De hele maand januari de beste tips en tools voor knallende content. Dagelijks mail en twee creatieve online masterclasses. GRATIS.

  Wat nou als jij eind 2021 kan zeggen:

  • Content maken is zo leuk en gemakkelijk
  • Ik heb altijd inspiratie
  • Ik kijk niet meer naar anderen maar doe het op mijn manier
  • Ik ben eindelijk mijn podcast gestart. Of een YouTube kanaal
  • Mijn website weerspiegelt helemaal wie ik ben en waar ik voor sta
  • De leukste mensen weten mij nu te vinden en worden klant

  Dit is the dream toch? En 100% binnen handbereik. Ook voor jou. Ik ga het je laten zien en ervaren in de Content Kick-off, waarin we het jaar samen full blown af te trappen. Je krijgt van mij de allerbeste content tips om van 2021 je meest zichtbare, creatieve en lucratieve jaar ooit te maken.

   Call me crazy, maar dit krijg je  gewoon van me

   🔥 In januari elke werkdag een mail in je inbox met de beste tips en creatieve content challenges.
   🔥 Ik deel alles met je. Van praktische tricks, tot creativity starters en mijn favoriete resources zoals boeken, podcasts of zelfs muziek!
   🔥 Deelname aan de interactieve Beat Blue Monday workshop op 18 januari, waarin je ontdekt hoe leuk het écht is om te maken.
   🔥 Als eerste een seintje over speciale Instagram lives en andere toffe  kick-off extra’s.
   🔥 Een fijne online afsluiter, waarin we met elkaar vieren wat jij hebt bereikt.

   De twee masterclasses

   Tijdens de twee interactieve, online masterclasses ontmoeten we elkaar persoonlijk en gaan we samen aan de slag met jouw content. Wat we precies gaan doen blijft nog even een verrassing, maar ik licht graag alvast een tipje van de sluier op. Zet de data maar vast in je agenda en enjoy de voorpret.

   Beat Blue Monday
   18 januari

   De meest deprimerende dag van het jaar… Yeah bloody right! Dat gaan we dit jaar eens even heel anders aanpakken. Wij maken er om 10 uur ’s ochtends een interactief, creatief online feest van samen, waar je de rest van de dag (en langer) op kunt teren.

   Online Afsluiter
   31 januari

   Een maand samen stappen zetten verdient een (content)knaller van een afsluiter. Op zondagochtend, om 11 uur vieren we jouw successen en doorbraken. Bovendien maken we plannen voor de toekomst. Op een heel bijzondere manier. Uiteraard.

   Geen vuurpijlen, toch vuurwerk

   We mogen dit jaar geen pijlen de lucht in gieren om het nieuwe jaar in te luiden, dus nooit eerder vroeg de maand januari om een sterk staaltje (online) vuurwerk en feest. Dat is precies wat ik je beloof met deze kick-off. Een knallende aftrap van JOUW jaar.

   En we laten er geen gras over groeien! Meteen op 1 januari ontvang je van mij de eerste mail. Ben jij dan nog lekker vakantie aan het vieren? No sweat. Dan pak je de mails erbij, zodra jij weer back in business bent. Alles in jouw eigen tempo.

   Wat zeg je ervan? Are you in?

    Sijtske Deinum

    Door Digna heb ik nog niet eerder zo mijn waarde gevoeld en gezien. Dat is echt haar kracht. Zij ziet je potentie, je goud en waar je toe in staat bent. En met zachte kracht weet ze daar samen met jou naar toe te bewegen. Heel tof!

    Sijtske Deinum - Deelnemer Brand los! programma
    Anke Verbruggen

    Als Digna je uitnodigt om te maken, dan ga je maken. Zo simpel is het. Ze helpt jou met haar no-nonsense, ‘natuurlijk kun jij dat ook!’ message uit om alle mitsen en maren even opzij te zetten en het te gaan doen. Puur, rauw, poëtisch, grappig, schurend. Het mag allemaal bij Digna. En dat is zo lekker. Gewoon jezelf zijn. En van daaruit creëren.

    Anke Verbruggen - Founder Mama Mojo
    Bianca van der Horst

    Door Digna ben ik compleet anders gaan kijken naar schrijven van teksten. Ik kon zelf behoorlijk vast gaan zitten in ‘hoe het hoort’. Maar ik had al snel door dat teksten juist inslaan als een bom als je een andere regel hanteert: schrijven vanuit je passie, je flow. En dat leert ze jou: zeggen wat je echt wilt zeggen.

    Bianca van der Horst - De GebarenChallenge
    < PREV NEXT >

    Over Digna

    Na jaren creative copywriter te zijn geweest voor mega inspirerende online ondernemers – denk aan Dolly Heuveling van Beek – werd het tijd voor something completely different. Want uitvoeren voor een ander is leuk, maar jou laten ervaren hoe geniaal het is wat jij te vertellen hebt en je laten ervaren hoe creatief jij écht bent is waar mijn vuur keihard van oplaait. Dat vuur is aanstekelijk en is precies wat jij tijdens deze Content Kick-off van me kunt verwachten. Get ready.

    Meld je vandaag nog gratis aan!

    Alles wat je hoeft te doen is je voornaam en e-mailadres achterlaten. Dan rolt vanzelf, op 1 januari, de eerste mail op je digitale deurmat.
    Tot dan!

     Veelgestelde vragen

     • Schrijf je dan toch gewoon in! Omdat ik je alles per mail toestuur, kun je het bekijken of teruglezen wanneer je maar wilt.
     • Ik richt me volledig op (online) ondernemers, voor wie een sterke online presence onmisbaar is. Iedereen die fulltime onderneemt, of op het punt staat dat te doen. Geldt dat niet voor jou, maar heb je wel zin in een creatieve uitdaging? Voel je ontzettend welkom.
     • Dat is totally up to you. Je kunt er zoveel mee bezig zijn als je zelf wilt. Maar een goede richtlijn is 30 minuten per dag. Soms zal dat wat korter zijn, soms iets meer.
     • Nee. Ik stuur je alleen doordeweeks mails. Zo kun je in het weekend gewoon lekker je eigen ding doen. Of de mails van die week er op je gemak nog eens bij pakken.
     • De Beat Blue Monday Masterclass vindt plaats op maandag 18 januari om 10 uur. De online afsluiter op zondag 31 januari, om 11 uur. Eenmalig op zondag en in het weekend dus! Kun je er niet bij zijn op een van deze momenten? No problem. Ik stuur je met liefde de opname toe.
     • Via Zoom. Per mail ontvang je tzt de link. Er is steeds plek voor max 100 mensen, dus zorg ervoor dat je tijdig inlogt!