Als je iets bijzonders komt brengen, maak het dan ook ECHT bijzonder!

Stel je eens voor wat er met je bedrijf zou gebeuren als je echt uitzonderlijke keuzes durft te maken. In je aanbod en in je content bijvoorbeeld. Dat je kraakhelder, aantrekkelijk en overtuigend kunt gaan staan voor wie jij bent en wat jij komt brengen. Jij je zonder problemen onderscheidt van anderen in je markt. Gewoon op basis van wie jij bent en wat voor jou en jouw klanten werkt.

Bij mij kom je niet voor trucs, templates of dertien-in-een-dozijn strategieën. Bij mij kom je als je het aandurft om uit kaders te breken en je eigen regels te schrijven.

Ik ga je daarbij helpen. Op een manier die perfect past bij waar jij op dit moment staat.

01

MENTORSHIP

Je staat op het punt om iets (nieuws) te lanceren. Een bedrijf, een dienst, weggever of een product. Dat wil je WITH A BANG de wereld in hebben om een kneiter van een start te maken.

Of je wilt juist naar een volgend level wilt met je business en je huidige verdienmodel, positionering, copy en content ondersteunen daar niet in. Get in touch, want dit is precies wat ik samen met jou op kan tuigen. In een mentorship op maat zorgen we ervoor dat je exact die doelen nailt die jij graag wilt bereiken. Simpel. Snel. En met expertise en brainpower only a Zoom session away.

3 maanden? 6 maanden? Laten we dat onderzoeken in een kennismakingscall! Ik heb jaarlijks beperkt plek voor zulke mentorships. Twijfel dus niet te lang als je hier oren naar hebt!

02

ONE DAY LIVE

Soms vraagt jouw business niet om een lang traject, maar wil je gewoon even een check-up. Brainstormen over je message of de kern van je verhaal, inspiratie opdoen, de beste copy voor een salespage tevoorschijn toveren. Of weten hoe je jouw online presence wat sassier en rockstar-like krijgt? Kies dan voor een livedag.

Op zo’n dag regel ik alles. Ik zorg voor een inspirerende locatie, geweldig eten (prioriteiten, snap je), post-it’s en aanverwanten, en natuurlijk mijn onverdeelde aandacht, scherpe blik en creatieve geest. Jij hoeft alleen maar een vraag mee te nemen en na deze dag loop jij met het antwoord (of de antwoorden) onder je arm naar buiten.

Ik heb plek voor één livedag per maand, dus denk je: dit wil ik? Neem dan direct contact met me op via de button hieronder!

Daniëlle Leuvering

Werken met Digna is heel fijn. Ze weet snel wat je bedoelt en hoe je dat omzet naar content die precies bij jou past. Iemand vinden die op zo’n hoog niveau strategisch mee kan denken is niet eenvoudig. Dit vind je wel bij haar. Dat scheelt tijd en levert direct meer omzet op. 

Daniëlle Leuvering - www.danielleleuvering.nl
Kassandra Schreuder

Ik kwam bij Digna aanzetten met een hele berg webcopy die ik door iemand anders had laten schrijven. Ik was helemaal niet blij met het resultaat, en heb Digna gesmeekt om ernaar te kijken. En WAUW, wat was ik blij met het resultaat!! Eindelijk kwam het verhaal tot leven, zat er een goede ‘vibe’ in. 

Kassandra Schreuder - Tribe Hub en Doula Tribe
< PREV NEXT >

Veelgestelde vragen

  • Daar vertel ik je alles over in onze kennismaking. Transparant. Geen gedoe. Deel ik ook de mogelijkheden voor termijnbetaling met je. Die zijn er altijd.
  • Uit ervaring weet ik dat eigenlijk altijd snel kunnen starten. Heb ik na een telefonische kennismaking een duidelijk beeld van wat jouw behoefte is en hoe ik jou optimaal kan helpen, geef ik je de definitieve inschatting en planning. Geen verrassingen dus!
  • Een livedag is altijd offline. Hoe we dat in een mentorship op maat aanpakken, ontdekken we in een kennismaking. Dikke kans dat we tijdens onze samenwerking online en offline momenten met elkaar af zullen wisselen.