PODCAST

Het allerbelangrijkste in je business

Dit WEET je waarschijnlijk allang, maar DOE je het ook echt?

Als ondernemer zou je eigenlijk maar één ding bovenaan je prioriteitenlijst moeten hebben. Altijd. Ongeacht de fase waarin je zit. Waar ik het over heb? Klanten. Je runt immers een winkel. Simple as that. En voor je nu deze aflevering wegklikt, omdat je denkt: DUH, tell me something freakin’ new…! Blijf nog even hangen.

Want als ik jou nu zou vragen hoe druk het momenteel in jouw winkel is…? Wat zeg je dan? En als het druk is: hoeveel precies de juiste mensen zitten daar tussen? Die mensen die ook echt iets kopen, terugkomen en dan ook hun vrienden meenemen?

De reden dat ik deze podcast heb gemaakt is niet omdat ik denk dat je dit niet WEET. De reden dat ik deze episode heb opgenomen is omdat ik denk dat je het niet (voldoende) DOET. Dat je hier scherper op kunt zijn, zodat je het niet meer alleen druk hebt, maar dat je ook echt verkoopt. Dat je zaak bloeit. Dat je klanten blij zijn, maar jij ook. Omdat je kunt groeien.

Sterker nog: wil je groeien, MOET jij hier scherper in gaan kiezen. Uitgesprokener worden. Kies of je wordt (niet) gekozen.

Deze podcast helpt je om er in elk geval 32 minuten bij stil te staan en om jouw ‘uithangbord’ weer even onder de loep te nemen. Enjoy!

Deel je je inzichten met me via Instagram (@digna.brand) of per mail (info@dignabrand.nl)?