PODCAST

Ik geloof dit niet

In plaats daarvan geloof ik iets heel anders over jou als maker.

Vorige week stipte ik het al even aan, in episode 41: “ik geloof niet dat jij niet weet wat je wilt vertellen, of hoe je dat moet doen.” Dat weet jij precies. Daar geloof ik dan weer heel stellig in. Dus leek het me een uitstekend idee om hier nog eens wat langer over door te praten. Want zolang jij wél gelooft dat het niet zo bijzonder is wat je komt vertellen, of dat écht opvallen niet voor jou is weggelegd (om maar eens iets te noemen), zul je dat ook steeds bevestigd krijgen. Tijd voor een hele andere, bevrijdende manier dus. Daarover gaat deze podcast, waarin ik je, you know me, uitdaag om direct de koe bij de hoorns te vatten. Helemaal passend binnen de Content Kick-off die deze maand loopt.

Daar kun je je nog altijd voor aanmelden. Helemaal GRATIS! Dan pik je nog 3 weken mee, EN de twee masterclasses op 18 en 31 januari.

Check www.dignabrand.nl/contentkickoff voor meer informatie en laat daar simpelweg je naam en e-mail achter om mee te doen.

Wil je napraten over deze podcast episode? Volg me dan op Instagram en deel je inzichten met me via een tag of DM. www.instagram.com/digna.brand