PODCAST

Maak deze fout niet in je content

Er is zoiets als te bescheiden. Maar je kunt ook de andere kant op doorslaan. Niet alleen onaantrekkelijk, ook potentieel gevaarlijk.

De meeste klanten die bij mij binnenkomen vind ik VEELSTE bescheiden. Ik kijk naar ze en denk alleen maar: holy canoly, jij hebt zoveel in je mars. Waarom praat je hier (nog niet) over? Waarom verberg je je nog zo? Dit moet de wereld weten! Heerlijk vind ik het, om daaraan te werken. Samen te werken aan dat doel. Die vette smoel voor hun business.

Maar in dat proces ben ik ook altijd scherp en waakzaam. Want je hebt zoiets als te bescheiden. Maar ook zoiets als te mooi. Te glam, te glitz, te strakgetrokken en bombastisch. Dat is niet alleen onaantrekkelijk, dat kan wezenlijke schade toerichten aan je business. Het kan zelfs je hele bedrijf op losse schroeven zetten.

Die fine line, daarover gaat deze podcast. Benieuwd hoe jij samen met mij jouw business integer, maar BIG, op de kaart kunt zetten? Get in touch. Dat kan met een DM op Instagram, of mail je even op info@dignabrand.nl. Ik kijk ernaar uit!