PODCAST

Mijn pad, open en eerlijk

Deze week vier ik dat ik alweer twee jaar fulltime onderneem. Looking back on the ride so far!

Alhoewel ik volgens de KvK al ruim 3 jaar mijn eigen bedrijf heb (ik schreef me in eerste instantie in naast mijn baan in loondienst) bestaat wat mij betreft mijn business nu twee jaar. Sinds 1 september 2018, toen ik besloot mijn baan op te zeggen en ervoor te gaan. All the way. Reden voor een feestje dus!

In deze podcast neem ik je mee langs mijn route van die afgelopen jaren. Welke keuzes maakte ik? Wat waren de mijlpalen en grootste lessen? Welke belangrijke shifts maakte ik door en welke investeringen droegen daaraan bij? Ik ben alles behalve volledig (zo heb ik het nog niet eens over de immense mijlpaal die het ontwerpen van mijn brand design en maken van een website voor me waren), maar een ding is duidelijk: I am no special snowflake. Ik ben net als jij ook gewoon een vrouw met een missie. Ik ben het gaan doen en ervaren. Step by step. En nu sta ik hier. Trots en benieuwd naar de komende avonturen.

Laat je dus inspireren om ook in beweging te komen en te blijven. Dan ben ik benieuwd naar jouw verhaal (podcast?!) over twee jaar. Veel luisterplezier!

Zijn we al #connected op Instagram?