PODCAST

Neem de ruimte

Om ideeën op te laten borrelen en om ze om te zetten in de allerbeste content!

Een soort vervolg op de podcast ‘Wat heb jij nodig’? Een van de allereerste Brand los! afleveringen. In deze wil ik het namelijk nog eens uitgebreider hebben over de waarde van de ruimte nemen voor de eigen creativiteit en maakproces. Dat topic voelde heel relevant zo richting het einde van het Brand los! programma, na het live weekend dat ik met de deelnemers net achter de rug heb en mijn vakantie op Texel direct daarna.

Ik merkte namelijk zowel binnen het programma als tijdens mijn vakantie weer hoe waardevol ruimte is. Ruimte als in: de ideale omstandigheden. Even niet de waan van de dag op je dak, maar de tijd voor uitgebreid laten bezinken, uitdenken, uitwerken… Wat een waarde zit daarin. Ik deed bovendien een belangrijk inzicht op voor mijn eigen bedrijf, waar ik je ook in deze podcast meer over vertel.

Heel veel luisterplezier! En mocht je t leuk vinden, laat me dan weten wat je uit deze podcast hebt gehaald door te mailen naar info@dignabrand.nl, of door me een DM te sturen via Instagram (www.instagram.com/digna.brand)