PODCAST

Op wie zit jij te wachten?

Over je doelgroep, maar dan net even anders dan anders!

Alle marketingbronnen zijn het erover eens. Terecht ook overigens. Je moet precies weten wie jouw doelgroep is om deze mensen optimaal te kunnen bereiken en helpen. So far so good. Maar een ding bespreken we eigenlijk heel weinig. Want als we het hebben over doelgroep gaat het vaak over de mensen die ontzettend OP JOU zitten te wachten. Maar heel zelden stellen we onszelf echt bewust de vraag: Op wie zit IK eigenlijk te wachten? Van wie krijg ik energie?

Dus komt het nog te vaak voor – ik ken ’t zelf, en zie ’t ook nog zoveel om me heen gebeuren – dat we werken met mensen die eigenlijk niet optimaal bij ons passen. Met alle energie- en motivatielekken van dien. Zonde, juist omdat je als ondernemer zelf alle keuzevrijheid van de wereld hebt! Dat kan anders. Door dus scherp voor ogen te hebben wie jou vandaag nog mag bellen, en voor wie jij nu alles uit je handen zou laten vallen omdat je zoveel zin hebt in de samenwerking.

Daarover gaat deze podcast. Met dat gedachtenexpertiment help ik je in deze aflevering op weg. Zodat jij dat plaatje helder hebt, en vanaf vandaag alleen nog maar content maakt voor PRECIES jouw mensen. Die hele leuke. Heh, lekker idee.

Veel luisterplezier!

(Het Brand los! Kladblok bestel je hier: http://online.dignabrand.nl/product/het-brand-los-kladblok/)