PODCAST

Tijd voor een beetje theater

Zo maak je het persoonlijk én boei je jouw publiek tot de laatste seconde.

Niet alleen maak ik een podcast, ik luister ze ook graag. Een van mijn favorieten is PepTalk van acteur en comedian Pepijn Schoneveld. Afgelopen week was Pieter Bouwman te gast. (Theater)maker en regisseur. In dat gesprek ging het er op een bepaald punt over hoe je als standup comedian als jezelf op een podium gaat staan, kwetsbaar en persoonlijk, en tegelijkertijd met een effectief, boeiend verhaal. Interessant voor het publiek, een hele avond.

Daarin zag ik een parallel met ondernemen. Want: ook wij ondernemers stappen elke keer weer op ons ‘podium’. Met content. En hoe zorg je er nu voor dat dat écht interessant is. Precies voor jouw (zaal vol) mensen. Dat ze er niet een keer op aanhaken, maar dat ze blijven. Lange termijn dus. Net zoals een comedian ook geen avond kan vullen met één enkele grap.

Over die parallel heb ik het in deze podcast. Over wat Bouwman toen vertelde. Over hoe hij samenwerkt met comedians als regisseur. Leg ik je ook precies uit wat jij hier mee kunt voor jouw business en content. Spoiler alert: het gaat over persona’s, maar dan niet zoals we het daar in marketing termen vaak over hebben.

Enjoy! En volg me als je dat nog niet doen op Instagram: www.instagram.com/digna.brand
Wil je je nog aanmelden voor de Content Kickoff? Ga dan naar www.dignabrand.nl/contentkickoff