PODCAST

Vang snel de kern

Stel jezelf deze vraag en pak de rode draad door jouw business en aanbod.

Ahhhh! Help. Je weet wel wat je komt brengen Met je bedrijf. Je aanbod. Je blogs. Je podcast… Maar wat is nou toch die rode draad? Die kern? Waar alles in op zijn plek valt? En die je gaat helpen om een daar boeiend en opvallend over te vertellen?

Elke ondernemer loopt een keer hier tegenaan. Omdat je op het punt staat om een nieuw aanbod te lanceren bijvoorbeeld. Je merkt dat je zwabbert in je social media posts en je meer structuur zou willen. Of je misschien wel een presentatie mag geven op een toffe plek… Wat het ook is waar je tegenaan loopt: ik help je in deze podcast een eindje op weg. Ik geef je een mooie vraag om jezelf te stellen. Om een begin te maken. En om je in elk geval voorbij het saaie ‘wat je doet’ te komen. Voorbij de productspecificaties. Om een boeiend verhaal te vertellen. Waar anderen bij kunnen aanhaken.

Mooi als aanvulling op podcast episode 17, waarin je al hoorde over het belang van copy. Hoe dat de kern vangt, die je vervolgens steeds weer in andere vormpjes (pieces of content) kunt gieten.

Veel luisterplezier dus!