PODCAST

Vanuit mijn tenen: gun dit jezelf.

Dat je het ruimte geeft, gaat voelen tot in je diepste vezels en dat je er vorm aan gaat geven. Want het niet doen kan lelijke gevolgen hebben.

Deze episode gaat over het Brand los! Programma en ook weer niet. Het is de final call om in te stappen (uiterlijk maandag 22 feb) voor de ronde van het voorjaar 2021, en ook weer niet. Het is vooral – naar aanleiding van de vraag ‘Word je er niet moe van om steeds over je programma te roepen?! – mijn oproep aan jou om dat wat er allemaal in je zit de ruimte te geven. Al je kanten. Al die dingen die je eigenlijk zou willen zeggen of doen. Zodat je er vorm aan kan geven in je bedrijf. Zodat je vol in de spotlight durft te gaan staan en kan zeggen THIS IS ME. Dit is wie ik ben, wat ik doe en wat ik voor jou kan betekenen. Zonder daar schroom op te voelen. Helemaal op jouw manier. In jouw woorden. Via de kanalen die bij jou en jouw mensen passen… En laten we bovendien niet vergeten: met een degelijk prijskaartje.

Dat gun ik je. Of anders gezegd: het raakt me als ik vrouwen zie die het willen, die voelen dat er zoveel in ze zit, maar die niet gaan. Die de deksel erop houden. Koste wat kost. Waarom me dat zo raakt vertel ik je in de podcast. Ik was namelijk lange tijd die vrouw. Die zich zo goed had leren aanpassen dat ze er zelf aan onderdoor ging… Tot ik zag hoe anders het kon en hoe die dingen die ik lange tijd niet als kwaliteiten had gezien, juist de dingen zijn die nu de motor van mijn business en leven zijn.

Het is een aflevering uit mijn tenen, met kippenvel en een enkele keer een brok ik mijn keel. Ik wens je heel veel luisterplezier en wijsheid. Dan rest mij op dit punt verder niets dan dat ik hoop dat ik je snel spreek over deelname aan het Brand los! Programma (www.dignabrand.nl/brandlos). We starten maandag 22 feb 2021. Heel graag met jou.