PODCAST

Voor als je nu nog je uren verkoopt (en daar mee wilt stoppen)

Dat vraagt iets van jou en je content in het bijzonder. Vertel ik je in deze episode alles over.

Als je nu nog (als interimmer, freelancer of bv coach) je uren verkoopt, stoot je een keer tegen een plafond. Qua tarief, qua tijd, en heel waarschijnlijk ook in voldoening. Als je een beetje op mij lijkt is met name dat laatste je een doorn in het oog. Voel je jezelf veel meer een ondernemer dan zzp’er en knaagt het dat je je niet als zodanig gedraagt/presenteert.

Heel simpel opgelost, zou je denken. Stop met je uren verkopen en komt met een eigen aanbod! Hop, de boer op. En eerlijk; je hebt gelijk. Dit is precies hoe simpel het is. Maar als het echt zo makkelijk was geweest, had iedereen het allang gedaan. Deze switch maken vraagt iets van jou en van je content in het bijzonder. Want als ondernemer is het niet meer genoeg om enkel te roepen wat je kunt en dat je beschikbaar bent. Mensen hebben meer van je nodig om verkocht te raken. Dat kun je ze geven met je content.

Welke (kwetsbare) dingen dat zijn deel ik met je in deze episode. Beweer ik ook nog dat het veel simpeler kan dan je nu misschien denkt. Als je dat betwijfelt. Of gewoon dolgraag met me in gesprek wilt. Stuur me een DM via Instagram (@digna.brand) of mail me op info@dignabrand.nl.