PODCAST

‘Waar moet ik ’t nou weer over hebben?!’ Simpel, hierover.

Wel eens met de handen in het haar over waar je het nu weer over moet hebben voor een beetje actie in de taxi van je imperium? Dan is deze voor jou.

Als je een beetje een business hebt lopen kan het niet anders dan dat je het herkent: je weet dat je content moet maken en een beetje zichtbaar en beschikbaar moet blijven, maar WAAROVER DAN?! Je hebt soms voor je gevoel alles al een keer geroepen. Alles al een keer verteld. Alle scenario’s gedeeld. Allerlei invalshoeken geprobeerd… Hoe maak je het dan toch weer eigen en vooral: effectief. Niet alleen goed, maar ook zo aantrekkelijk dat het iets losmaakt en mensen met je in gesprek willen. Klant willen worden.

Daar heb ik ’t over in deze podcast. Met een easy oefening die je meteen op de rit helpt. Want als je denkt dat je alles wel zo’n beetje hebt gedeeld: HA! Think again. Er is zoveel meer.

Enjoy! En vond je deze episode tof? Deel ‘m dan via je social media en tag me (bv op instagram via @digna.brand). Dan deel je ‘m niet alleen direct met je netwerk zodat zij m ook kunnen checken, maar praat ik ook meteen even met je na. Vind ik tof! Talk soon.