Werk 1:1 met me en leg
die basis ijzersterk

Think about it, je gebruikt copy overal. Op je website, in je mails, je blogs, voor social media, advertenties, salespages, e-books, of misschien heb je wel een online academie of webshop.

Stel je eens voor wat er met je bedrijf zou gebeuren als je op al die verschillende plekken precies de juiste woorden kiest. Dat je kraakhelder, aantrekkelijk en overtuigend kunt vertellen wie je bent, waar je voor staat en wat jij komt brengen. Jij je zonder problemen onderscheidt van anderen in je markt. Gewoon op basis van wie jij bent, wat voor jouw klanten werkt en wat je met je business te brengen hebt.

Ik ga je daarbij helpen, op de manier die bij jou past.

01

IK DENK MET JOU MEE

Je staat op het punt om iets nieuws te lanceren. Een bedrijf, een dienst of een product. Omdat je net begint als ondernemer, en je een kneiter van een start wilt maken. Of omdat je juist naar een volgend level wilt met je business en je huidige copy en content daarin niet ondersteunen. Get in touch, want ik denk hierin graag met je mee. Er zijn meerdere smaken mogelijk. Van een super powerful VIP-dag tot een reeks van meerdere online sessies waarin ik je begeleid naar jouw persoonlijke doelen. Zodat jij daarna precies weet hoe je het zelf aan kunt pakken, en daarvoor alle tools in handen hebt.   

02

IK OPTIMALISEER

Jij bent al een tijdje succesvol als ondernemer. Je bent nu op een punt waarop je voelt dat het anders kan. Anders móet misschien wel, gezien jouw ambitie en stip op de horizon. Je huidige website, salespages, gratis weggevers of advertenties passen daar niet meer bij. Het mag allemaal wel een onsje meer zijn. Helemaal kloppend bij waar je nu staat, en belangrijker nog: waar je naartoe wilt. Daarvoor wil je je huidige content een opfrisser geven, of nieuwe content creëren. Daarover denk ik graag mee, op de manier die past bij jouw persoonlijke businessdoelen. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Daniëlle Leuvering

Werken met Digna is heel fijn. Ze weet snel wat je bedoelt en hoe je dat omzet naar teksten die precies bij jou passen. Een copywriter vinden die zo strategisch mee kan denken is niet eenvoudig. Dit vind je wel bij haar. Dat scheelt tijd en levert direct meer omzet op. 

Daniëlle Leuvering - www.danielleleuvering.nl
Kassandra Schreuder

Ik kwam bij Digna aanzetten met een hele berg webcopy die ik door iemand anders had laten schrijven. Ik was helemaal niet blij met het resultaat, en heb Digna gesmeekt om er wat moois van te maken. En WAUW, wat was ik blij met het resultaat!! Eindelijk kwam de tekst tot leven, zat er een goede ‘vibe’ in. 

Kassandra Schreuder - Tribe Hub en Doula Tribe
< PREV NEXT >

Veelgestelde vragen

  • Een hele dag dedicated mijn offline aanwezigheid, aandacht en kennis tot je beschikking. We gaan in gesprek, verhalen vangen, structuur aanbrengen, mindfucks opruimen… Waar jouw wens ook maar zit. Leg de vraag bij me neer en ik maak een op maat programma voor je. Incl luxe lunch. Want de beste ideeën ontstaan niet op een nuchtere maag!
  • Samenwerkingen met mij zijn altijd op maat. Ik werk altijd met vaste prijsafspraken/projectprijzen, waarover ik voor onze start helder communiceer. Zo heb je bij mij dus nooit onduidelijkheid over de kosten en nooit gedoe achteraf met onprettige verrassingen.
  • Dat vertel ik je in een telefonische kennismaking! In dat gesprek vraag ik je het hemd van het lijf over jou, jouw bedrijf, je doelen, dromen en uiteraard jouw ideale klant. Zo krijg ik een goed beeld van je behoeftes en kan ik je een eerlijk voorstel doen. Financieel en qua planning.
  • Uit ervaring weet ik dat eigenlijk altijd snel kunnen starten. Heb ik na een telefonische kennismaking een duidelijk beeld van wat jouw behoefte is en hoe ik jou optimaal kan helpen, geef ik je de definitieve inschatting en planning. Net als bij mijn tarieven: no surprises dus!
  • Haak je me aan om met je mee te denken, geef ik – tenzij we iets anders afspreken – altijd wat we besproken hebben terug in een spiegelverslag. Jouw eigen digitale PRESS PLAYbook. Een handig overzicht van waar we het over hebben gehad. Wat de kern is. Welke mooie zinnen ik je heb horen zeggen, net als bijzonderheden over je woordenschat. Je stijl. Je hebt zelf ongetwijfeld ook aantekeningen gemaakt, maar het is zo fijn om iets tastbaars in handen te hebben, wat je er later bij kunt pakken als je een keer vastloopt.
  • Beide zijn in principe mogelijk. Ik zal case by case de afweging maken wat het beste werkt en waar we allebei de meeste winst in zien. Boek je een VIP-dag bij me, zijn die eigenlijk altijd offline.