My lord, de kracht van écht goeie
copy… Get ready!

Think about it, je gebruikt copy overal. Op je website, in je mails, je blogs, voor social media, advertenties, salespages, e-books, of misschien heb je wel een online academie of webshop.

Stel je eens voor wat er met je bedrijf zou gebeuren als je op al die verschillende plekken precies de juiste woorden kiest. Dat je kraakhelder, aantrekkelijk en overtuigend kunt vertellen wie je bent, waar je voor staat en wat jij komt brengen. Jij je zonder problemen onderscheidt van anderen in je markt. Gewoon op basis van wie jij bent, wat voor jouw klanten werkt en wat je met je business te brengen hebt.

Ik ga je daarbij helpen, op de manier die bij jou past.

01

The Copy Quarter

Je staat op het punt om iets (nieuws) te lanceren. Een bedrijf, een dienst, weggever of een product. Dat wil je WITH A BANG de wereld in hebben om een kneiter van een start te maken.

Of je wilt juist naar een volgend level wilt met je business en je huidige copy en content  ondersteunen daar niet in. Get in touch, want dit is precies wat ik samen met jou op kan tuigen. In een mentorship van een kwartaal zorgen we ervoor dat je exact die content-doelen nailt die jij graag wilt bereiken. Simpel. Snel. En met expertise en brainpower only a Zoom session away.

Niet alleen heb je na dit kwartaal alles staan als een huis, ook weet je precies hoe je daarna zelf verder kan. Of hoe je een (freelance) copywriter kunt briefen over jouw business en behoeftes.

02

ONE DAY LIVE

Soms vraagt jouw business niet om een lang traject, maar wil je gewoon even een check-up. Brainstormen over je message of de kern van je verhaal, inspiratie opdoen, de beste copy voor een salespage tevoorschijn toveren. Of weten hoe je jouw online presence wat sassier en rockstar-like krijgt? Kies dan voor een livedag.

Op zo’n dag regel ik alles. Ik zorg voor een inspirerende locatie, geweldig eten (prioriteiten, snap je), post-it’s en aanverwanten, en natuurlijk mijn onverdeelde aandacht, scherpe blik en creatieve geest. Jij hoeft alleen maar een vraag mee te nemen en na deze dag loop jij met het antwoord (of de antwoorden) onder je arm naar buiten.

Ik heb plek voor één livedag per maand, dus denk je: dit wil ik? Neem dan direct contact met me op via de button hieronder!

Daniëlle Leuvering

Werken met Digna is heel fijn. Ze weet snel wat je bedoelt en hoe je dat omzet naar teksten die precies bij jou passen. Een copywriter vinden die zo strategisch mee kan denken is niet eenvoudig. Dit vind je wel bij haar. Dat scheelt tijd en levert direct meer omzet op. 

Daniëlle Leuvering - www.danielleleuvering.nl
Kassandra Schreuder

Ik kwam bij Digna aanzetten met een hele berg webcopy die ik door iemand anders had laten schrijven. Ik was helemaal niet blij met het resultaat, en heb Digna gesmeekt om er wat moois van te maken. En WAUW, wat was ik blij met het resultaat!! Eindelijk kwam de tekst tot leven, zat er een goede ‘vibe’ in. 

Kassandra Schreuder - Tribe Hub en Doula Tribe
< PREV NEXT >

Veelgestelde vragen

  • Daar vertel ik je alles over in onze kennismaking. Transparant. Geen gedoe. Deel ik ook de mogelijkheden voor termijnbetaling met je. Die zijn er altijd.
  • Uit ervaring weet ik dat eigenlijk altijd snel kunnen starten. Heb ik na een telefonische kennismaking een duidelijk beeld van wat jouw behoefte is en hoe ik jou optimaal kan helpen, geef ik je de definitieve inschatting en planning. Geen verrassingen dus!
  • Een VIPdag is altijd offline. The Copy Quarter vindt in principe volledig online plaats.